Hovedpine, slidgigt mm.

Jeg er lidt af en mandags model. Jeg lider af en autoimmun sygdom der angriber mine led, så jeg i mange år har haft slidgigt i lænderyg og nakke, samt jeg stort set altid har ondt i et eller andet led (mest knæ, ankler og fingre)
Jeg lider også meget af spændings hovedpine, hvilket gør min hverdag svær. Med let styrketræning og daglige lange gåture, kan jeg holde rygsmerterne tålelige, men hovedpinen har virkelig generet mig.

Gennem 25 år har jeg været til et hav af forskellige behandlinger, men de har kun kortvarigt fjernet hovedpinen og den er altid kommet retur.

Da jeg for nylig flyttede her til egnen, fandt Jeg Anete og hun introducerede mig for cupping massage. Efter første behandling fik jeg feber, men dagen efter følte jeg mig frisk og let og hovedpinen var væk. Jeg fik min første behandling i januar og har ikke haft hovedpine siden.
Cupperne har trukket mange affaldsstoffer ud af musklerne og ved hjælp af dem og blid massage, føler jeg min krop er blevet lettere og i bedre balance.

Jeg løber agility med mine hunde, på konkurrence niveau og har i årevis været ked af at være begrænset af smerter. Nu har jeg været til 2 konkurrencer uden at skulle tage smertestillende. Hvis det ikke er en succes, så ved jeg ikke hvad er. Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig.

Sarah


Skrevet 24/3 2023